Transportera cyklar på semestern

För den som har planerat in en cykelsemester på en ort långt hemifrån uppkommer en del logistiska problem. Alla familjens cyklar behöver transporteras till destinationen, på ett säkert sätt som skyddar familjen och cyklarna mot skada. Det går att montera cyklarna på bilen på flera olika sätt, och du kan även lägga till särskild inredning i bilen som underlättar för transporten. Att cykla ger många positiva effekter på kroppen, vilket gör cykelsemestern till ett perfekt tillfälle att kombinera nöje med träning.

Hos https://www.worksystem.se/bilinredning hittar du bilinredning för skåpbilar, vilket gör det enklare att transportera cykeldelar till rätt destination. Här finns en stor mängd produkter i olika kategorier, som hyllor, lådor och verktygstavlor. Du hittar även liftar och lastramper som underlättar för tunga lyft. Genom att besöka https://www.worksystem.se/bilinredning kan du köpa in fordonsinredning som gör det enklare att transportera cyklar och verktyg.

Cykelsemester vid Medelhavet

Att cykla är ett bra sätt att komma nära naturen. Du kan stanna med familjen vid badvikar, upptäcka lantliga byar och resa på upptäcktsfärd i landskapet. I Provence i södra Frankrike finns många landskap som passar för cykelresor, som historiska Avignon. Om du istället vill semestra i Cypern finns här Troodosbergens sluttningar och raviner, där du cyklar i passager mot turkosa stränder och bad vid Cape Arnaoutis.

Transportera cykel på bil

Du kan transportera cyklarna till din semesterdestination på flera sätt. Ett cykelställ monteras på dragkroken till bilen. Fördelen med detta transportsätt är att du inte behöver demontera cyklarna. Du kan också lasta cyklarna på bilens tak, vilket gör det enklare att komma åt bilens bagageutrymme medan du reser.